Seritë 5334..H

Manometër për seritë 533H e mikro-valvulave të pjerrëta reduktuese të presionit për aplikime të veçanta.

Shko te
R59342.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Manometër për seritë 533H e mikro-valvulave të pjerrëta reduktuese të presionit për aplikime të veçanta.

Të dhënat teknike

Shkalla e manometrit të presionit: 0–10 bar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Manometër për seritë 533H e mikro-valvulave të pjerrëta reduktuese të presionit për aplikime të veçanta. Shkalla e manometrit të presionit: 0–10 bar.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi