Bashkuese me fole të sheshtë me guarnicion për gizë, e serisë 145.

Shko te
placeholder_product.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bashkuese me fole të sheshtë me guarnicion për gizë, e serisë 145.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuese me fole të sheshtë me guarnicion për gizë, e serisë 145.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuese me fole të sheshtë me guarnicion për gizë, e serisë 145.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9