Серија 5365

Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Тело од бронза, машки приклучоци холендери.

Оди до
536581.png
536581_dim~-~page-1.png
536581.png
536581_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Тело од бронза, машки приклучоци холендери.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 25 bar
Среден температурен опсег: 2–80 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar
Материјал: бронза

Сертификати

ACS
WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Тело од бронза, машки приклучоци холендери. Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar. Материјал: бронза.
SCIP code
822f3caf-63b0-4c52-883d-a9f87228baf3
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Тело од бронза, машки приклучоци холендери. Поврзување: R 2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar. Материјал: бронза.
SCIP code
e7c60da4-444c-4202-8fda-ad904c141a29
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Тело од бронза, машки приклучоци холендери. Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar. Материјал: бронза.
SCIP code
6f8d71b3-f24e-4432-a7fa-73c8c37a1ef5
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Тело од бронза, машки приклучоци холендери. Поврзување: R 2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar. Материјал: бронза.
SCIP code
6fe4f7aa-ddee-4785-8c32-7e609a8cb554

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти