7508

Opsion transmetimi MODBUS-RTU

Përshkrimi: 

Opsion transmetimi MODBUS-RTU.
Tabela e regjistrave dhe specifikimeve të komunikimit gjendet në
faqen e internetit të Caleffi Sistemi Calore. Parametrat standard të
transmetimit 9600,E,8,1.

Vizatime:

Kodi

750811