Seritë 391

Çift valvulash sferike mbyllëse.

Shko te
391167S1.png
391167S1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift valvulash sferike mbyllëse.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–80 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift valvulash sferike mbyllëse. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, bashkimi. Lidhjet: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–80 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift valvulash sferike mbyllëse. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje, bashkimi. Lidhjet: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–80 °C.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi