Серија 324

Неповратен вентил против загадување со вграден вентил за исклучување EA тип.

Оди до
324250.png
324250_dim~-~page-1.png
324250.png
324250_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Неповратен вентил против загадување со вграден вентил за исклучување EA тип.
Кертриџ со неповратен вентил што може да се замени.
Приклучоци за тестирање на притисок спротиводно и низводно.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Минимален притисок за отворање на обратниот вентил: 0,5 kPa
Среден температурен опсег: 0–65 °C
средно: домашна вода
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР
Low Lead

Сертификати

BELGAQUA
KIWA 2

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Неповратен вентил против загадување со вграден вентил за исклучување EA тип. Кертриџ со неповратен вентил што може да се замени. Приклучоци за тестирање на притисок спротиводно и низводно. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 10 bar. Минимален притисок за отворање на обратниот вентил: 0,5 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. средно: домашна вода. DN: DN 20 (проверен вентил). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
01bf6f58-304e-41bf-ae58-8803a3a7206c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi