Вентил за исклучување и пред-регулација.

Оди до
142170.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за исклучување и пред-регулација.
Комплетно со приклучоци за тестирање притисок за поврзување на капиларна цевка.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -10–120 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: раствори на гликол, вода

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Со изолација. Комплетно со приклучоци за тестирање притисок за поврзување на капиларна цевка. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол.
SCIP code
1ffe109a-3fb8-4874-a003-2fdcb27f8ecf
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Со изолација. Комплетно со приклучоци за тестирање притисок за поврзување на капиларна цевка. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол.
SCIP code
a0bc20fa-464c-46fa-b1d8-9e9350ae8bc7
3D модели
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Комплетно со приклучоци за тестирање притисок за поврзување на капиларна цевка. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол.
SCIP code
8697e4c8-7254-4c58-b9e1-81eed25f7782
3D модели
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Комплетно со приклучоци за тестирање притисок за поврзување на капиларна цевка. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода.
SCIP code
7dd5623b-df6f-4282-9e07-656d2ec99626
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Комплетно со приклучоци за тестирање притисок за поврзување на капиларна цевка. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
e79f369b-eeae-46c2-8957-9dc8d0e52f38