Серија 5020

MINICAL, Автоматски отвор за воздух. Со хигроскопско безбедносно капаче. Хромиран.

Оди до
502051.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух. Со хигроскопско безбедносно капаче. Хромиран.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: 0–120 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Со хигроскопско безбедносно капаче. Хромиран. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
05d28424-7a69-4c40-a519-0b8abcf0773b
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Со хигроскопско безбедносно капаче. Хромиран. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
73e62455-c038-4b77-9d63-1d0585f67954

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi