Серија 5020

MINICAL, Автоматски отвор за воздух. Хромиран.

Оди до
502031.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух. Хромиран.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: 0–120 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Хромиран. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
632b9540-fdac-405c-ac13-5b095066a620
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Хромиран. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
b4375c78-671d-4d3a-9734-3a460d22903e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi