Резервен вентил за мешање за сериите 262 и 265.

Оди до
placeholder_product.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен вентил за мешање за сериите 262 и 265.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервен вентил за мешање за сериите 262 и 265. Со помошен микропрекинувач.
SCIP code
9b7125a4-554c-46c4-af47-7785d8e1b5e3