Серија 347

Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик.

Оди до
347510.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -25–120 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 10. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
90419fc3-6136-41ea-b0d4-e61a89bf7362
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 12. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 25–120 °C.
SCIP code
0a7ce0b1-714b-4dc5-828d-ef71a4ebe5c9
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 14. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 25–120 °C.
SCIP code
7fa389d1-7822-47ed-bca2-13898991cb35
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 15. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 25–120 °C.
SCIP code
6cc26034-39a9-4e55-919b-1b03394f1dad
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 25–120 °C.
SCIP code
7adb095d-cecd-410e-a46b-9968059e94b9
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 18. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 25–120 °C.
SCIP code
b1c3a6e1-9a20-4164-85a6-29fada517165

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi