Серија 3040

Уред за вакуумски прекинувачи за системи за вода во домаќинството.

Оди до
304040.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Уред за вакуумски прекинувачи за системи за вода во домаќинството.
За заштита на резервоари за складирање топла и ладна вода.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Среден температурен опсег: 0–120 °C
Low Lead

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Уред за вакуумски прекинувачи за системи за вода во домаќинството. За заштита на резервоари за складирање топла и ладна вода. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Уред за вакуумски прекинувачи за системи за вода во домаќинството. За заштита на резервоари за складирање топла и ладна вода. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C.