Серија 391

Пар топчести вентили за исклучување.

Оди до
391167S1.png
391167S1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар топчести вентили за исклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Вага за мерач на температура: 0–80 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Пар топчести вентили за исклучување. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, синдикатот. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Вага за мерач на температура: 0–80 °C.
3D модели
Текст за опис
Пар топчести вентили за исклучување. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови, синдикатот. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Вага за мерач на температура: 0–80 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi