Seritë 204

Kokë kontrolli termostatik për valvulat e radiatorit të konvertueshëm:Sensor i integruar me element të mbushur me lëng.

Shko te
204000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kokë kontrolli termostatik për valvulat e radiatorit të konvertueshëm:Sensor i integruar me element të mbushur me lëng.
Për valvulat e serive 338, 339, 401, 402, 425, 426, 421, 422, 230, 231, 232, 233, 234, 237, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 455 dhe 456.
Shkallëzim i graduar nga ❄ deri në 5 çka i korrespondon një game rregullimi temperature nga 7 °C deri në 28 °C.
Me adaptor.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kokë kontrolli termostatik për valvulat e radiatorit të konvertueshëm: Sensor i integruar me element të mbushur me lëng. Për valvulat e serive 338, 339, 401, 402, 425, 426, 421, 422, 230, 231, 232, 233, 234, 237, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 455 dhe 456. Shkallëzim i graduar nga ❄ deri në 5 çka i korrespondon një game rregullimi temperature nga 7 °C deri në 28 °C. Me adaptor.
SCIP code
f39f3201-e256-450c-aed4-42f4fa77145b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi