Seritë 225

Valvul bllokuese. Version i majtë.

Shko te
225322.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul bllokuese. Version i majtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Kvs
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Version i majtë. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,05 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
6b18474a-f90f-4af0-b53c-3b354c4d0974
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Version i majtë. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,40 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
a55fac08-2c62-458a-96a7-db64c8bca4b0

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi