Серија 225

Вентил за заклучување. Верзија за лева рака.

Оди до
225322.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за заклучување. Верзија за лева рака.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Kvs
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Верзија за лева рака. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,05 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
6b18474a-f90f-4af0-b53c-3b354c4d0974
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Верзија за лева рака. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,40 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
a55fac08-2c62-458a-96a7-db64c8bca4b0

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi