Seritë 225

Valvul bllokuese. Version i djathtë.

Shko te
225312.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul bllokuese. Version i djathtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Kvs
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Version i djathtë. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,05 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
42a914e3-5b36-4e79-999f-77de4394b91c
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Version i djathtë. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,40 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
a02c3feb-3429-4b20-bf55-940566302b0e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi