Seritë 226

Valvul bllokuese. Version i majtë.

Shko te
226422.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul bllokuese. Version i majtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kvs
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Version i majtë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje. lidhja e radiatorit: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,35 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Version i majtë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,40 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
6d299e14-efcf-4345-b6c1-4d24dad422f1

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi