Серија 226

Вентил за заклучување. Верзија за лева рака.

Оди до
226422.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за заклучување. Верзија за лева рака.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kvs
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Верзија за лева рака. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови. поврзување на радијаторот: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,35 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Верзија за лева рака. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,40 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
6d299e14-efcf-4345-b6c1-4d24dad422f1

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi