Seritë 6445

Valvul sferike e motorizuar me tre drejtime.

Shko te
644562.png
644562_dim~-~page-1.png
644562_sez~-~page-1.png
644562_ins1~-~page-1.png
644562_app~-~page-1.png
644562.png
644562_dim~-~page-1.png
644562_sez~-~page-1.png
644562_ins1~-~page-1.png
644562_app~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul sferike e motorizuar me tre drejtime.
rrotullim 90° - T” versioni shpues.
Me mikroçelës ndihmës

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -5–110 °C
Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Klasa e mbrojtjes: IP 44
Vlerësimi i rrymës (230 V): 0,8 A
△p maks.: 10 bar

Certifikimet

CE
ENEC13

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Konsumi i energjisë Kv
Koha e operimit
40 s (Rrotullim 90°)
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike e motorizuar me tre drejtime. Me mikroçelës ndihmës rrotullim 90° - T” versioni shpues. lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -5–110 °C. Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 4 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 44. Vlerësimi i rrymës (230 V): 0,8 A. △p maks.: 10 bar. Kv: 9 m³/h. Koha e operimit: 40 s (Rrotullim 90°).
Koha e operimit
10 s (Rrotullim 90°)
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike e motorizuar me tre drejtime. Me mikroçelës ndihmës rrotullim 90° - T” versioni shpues. lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -5–110 °C. Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 8 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 44. Vlerësimi i rrymës (230 V): 0,8 A. △p maks.: 10 bar. Kv: 9 m³/h. Koha e operimit: 10 s (Rrotullim 90°).

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi