Серија 6445

Моторизиран тринасочен топчест вентил.

Оди до
644562.png
644562_dim~-~page-1.png
644562_sez~-~page-1.png
644562_ins1~-~page-1.png
644562_app~-~page-1.png
644562.png
644562_dim~-~page-1.png
644562_sez~-~page-1.png
644562_ins1~-~page-1.png
644562_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Моторизиран тринасочен топчест вентил.
ротација од 90° - верзија за дупчење T”.
Со помошен микропрекинувач.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -5–110 °C
Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Класа за заштита: IP 44
Оцена на контакт (230V): 0,8 A
△ стр макс.: 10 bar
Kv: 9 m³/h

Сертификати

CE
ENEC13

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување потрошувачка на енергија Работно време
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Моторизиран тринасочен топчест вентил. Со помошен микропрекинувач. ротација од 90° - верзија за дупчење T”. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -5–110 °C. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 4 VA. Класа за заштита: IP 44. Оцена на контакт (230V): 0,8 A. △ стр макс.: 10 bar. Kv: 9 m³/h. Работно време: 40 s (Ротација од 90°).
SCIP code
3d9cfcb6-1274-47ae-8252-75823175863a
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Моторизиран тринасочен топчест вентил. Со помошен микропрекинувач. ротација од 90° - верзија за дупчење T”. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -5–110 °C. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 8 VA. Класа за заштита: IP 44. Оцена на контакт (230V): 0,8 A. △ стр макс.: 10 bar. Kv: 9 m³/h. Работно време: 10 s (Ротација од 90°).
SCIP code
17a80d6a-c313-4427-8594-7a9be0ef671c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi