Seritë 3872

Paketë rezervë për koka valvulash radiatori.

Shko te
387201.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë rezervë për koka valvulash radiatori.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë rezervë për koka valvulash radiatori.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi