Seritë 232

DYNAMICAL®, Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version këndor.

Shko te
232402.png
232302_dim~-~page-1.png
232402.png
232302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version këndor.

PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version këndor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C. Lustër: krom. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 20–120 l/h. Materialet: Nikel.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version këndor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C. Lustër: krom. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 20–120 l/h. Materialet: Nikel.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version këndor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C. Lustër: krom. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 10–80 l/h. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi