Серија 232

DYNAMICAL®, Динамичен термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Аголна верзија.

Оди до
232402.png
232302_dim~-~page-1.png
232402.png
232302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Динамичен термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Аголна верзија.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–95 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Опсег на регулација на брзината на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Динамичен термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Аголна верзија. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Завршница: хроматска. Опсег на регулација на брзината на проток: 20–120 l/h. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Динамичен термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Аголна верзија. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Завршница: хроматска. Опсег на регулација на брзината на проток: 20–120 l/h. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Динамичен термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Аголна верзија. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Завршница: хроматска. Опсег на регулација на брзината на проток: 10–80 l/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi