Серија 230

Комплет за мерење △p во кола со динамички вентили.

Оди до
230100.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за мерење △p во кола со динамички вентили.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Комплет за мерење △p во кола со динамички вентили.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi