Серија 234

DYNAMICAL®, Динамичен термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Обратна верзија.

Оди до
234402.png
234302_dim~-~page-1.png
234402.png
234302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Динамичен термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Обратна верзија.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–95 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Опсег на регулација на брзината на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Динамичен термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Обратна верзија. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Завршница: хроматска. Опсег на регулација на брзината на проток: 20–120 l/h. Материјал: месинг.
SCIP code
aa2e749d-6fd8-4b7b-9c0d-36e4b246be2a
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Динамичен термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Обратна верзија. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Завршница: хроматска. Опсег на регулација на брзината на проток: 20–120 l/h. Материјал: месинг.
SCIP code
aa2e749d-6fd8-4b7b-9c0d-36e4b246be2a

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi