Seritë 200

Kokë termostatike për valvulat termostatike të radiatorit, sensor i integruar me element të mbushur me lëng.

Shko te
200010.png
200001_dim~-~page-1.png
200010.png
200001_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kokë termostatike për valvulat termostatike të radiatorit, sensor i integruar me element të mbushur me lëng.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kokë termostatike për valvulat termostatike të radiatorit, sensor i integruar me element të mbushur me lëng.
SCIP code
f39f3201-e256-450c-aed4-42f4fa77145b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi