Серија 200

Термостатска глава за термостатски вентили на радијаторот, вграден сензор со елемент наполнет со течност.

Оди до
200010.png
200001_dim~-~page-1.png
200010.png
200001_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатска глава за термостатски вентили на радијаторот, вграден сензор со елемент наполнет со течност.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Термостатска глава за термостатски вентили на радијаторот, вграден сензор со елемент наполнет со течност.
SCIP code
f39f3201-e256-450c-aed4-42f4fa77145b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi