Серија 226

Вентил за заклучување.

Оди до
226412.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за заклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kvs
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,35 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,40 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
5c53bb84-79f5-4ca8-9774-b731d86e2c8c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi