Seritë 167

Njësia rregulluese e motorizuar për sistemet e ngrohjes dhe ftohjes, DN 25.

Shko te
167652he3.png
167652HE3_bol~-~page-1.png
167652HE3_dim~-~page-1.png
167652he3.png
167652HE3_bol~-~page-1.png
167652HE3_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësia rregulluese e motorizuar për sistemet e ngrohjes dhe ftohjes, DN 25.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 5–100 °C
Distanca qendrore kryesore: 125 mm
Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 1,4 m³/h
Lloji i pompës: Para 25-7
Koha e operimit: 150 s
Koha e operimit - Shënim: Rrotullim 90°

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja në anën e sistemit Lidhja në anën e kaldajës Furnizimi me energji elektrike
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësia rregulluese e motorizuar për sistemet e ngrohjes dhe ftohjes, DN 25. Me izolim. Me mikroçelës ndihmës lidhja në anën e sistemit: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja në anën e kaldajës: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 5–100 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 1,4 m³/h. Lloji i pompës: Para 25-7. Koha e operimit: 150 s (Rrotullim 90°).
SCIP code
3d7070e5-5445-4bb2-b427-2357a17c4484
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësia rregulluese e motorizuar për sistemet e ngrohjes dhe ftohjes, DN 25. Me izolim. Me mikroçelës ndihmës lidhja në anën e sistemit: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja në anën e kaldajës: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 5–100 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 1,4 m³/h. Lloji i pompës: Para 25-7. Koha e operimit: 150 s (Rrotullim 90°).
SCIP code
3f706790-336a-478a-8ed3-ca6016c35b63

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi