Серија 167

Моторизирана регулациона единица за системи за греење и ладење, DN 25.

Оди до
167652he3.png
167652HE3_bol~-~page-1.png
167652HE3_dim~-~page-1.png
167652he3.png
167652HE3_bol~-~page-1.png
167652HE3_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Моторизирана регулациона единица за системи за греење и ладење, DN 25.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Примарен работен температурен опсег на влезот: 5–100 °C
Главно централно растојание: 125 mm

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување од страна на системот поврзување од страна на котелот Напојување со електрична енергија
Стапка на проток со достапна глава 4 mca
1,4 m³/h
Вид на пумпа
Para 25-7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Моторизирана регулациона единица за системи за греење и ладење, DN 25. Со изолација. Со помошен микропрекинувач. поврзување од страна на системот: G 1" (ISO 228-1) F. поврзување од страна на котелот: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 5–100 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 1,4 m³/h. Вид на пумпа: Para 25-7.
Стапка на проток со достапна глава 4 mca
1,4 m³/h
Сигнали за повратни информации
0–10 V
Вид на пумпа
Para 25-7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Моторизирана регулациона единица за системи за греење и ладење, DN 25. Со изолација. Со помошен микропрекинувач. поврзување од страна на системот: G 1" (ISO 228-1) F. поврзување од страна на котелот: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 5–100 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 1,4 m³/h. Сигнали за повратни информации: 0–10 V. Вид на пумпа: Para 25-7.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi