Серија 1520

Дигитален регулатор на температура за греење и ладење.

Оди до
152021.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Дигитален регулатор на температура за греење и ладење.
Комплет со контактна сонда за проток, надворешна сонда и сонда за макс. релативна влажност.

Технички податоци

Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Контролни сигнали: 3 поени
потрошувачка на енергија: 5,5 VA
Класа за заштита: IP 40

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Дигитален регулатор на температура за греење и ладење. Комплет со контактна сонда за проток, надворешна сонда и сонда за макс. релативна влажност. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Контролни сигнали: 3 поени. потрошувачка на енергија: 5,5 VA. Класа за заштита: IP 40.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi