Seritë 1520

Kontrollues digjital temperature për ngrohjen dhe ftohjen.

Shko te
152021.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kontrollues digjital temperature për ngrohjen dhe ftohjen.
Plotësuar me sondë kontakti për fluksin, sondë të jashtme dhe sondë për lagështirën maksimale relative.

Të dhënat teknike

Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Sinjali i kontrollit: 3 pikë
Konsumi i energjisë: 5,5 VA
Klasa e mbrojtjes: IP 40

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kontrollues digjital temperature për ngrohjen dhe ftohjen. Plotësuar me sondë kontakti për fluksin, sondë të jashtme dhe sondë për lagështirën maksimale relative. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Sinjali i kontrollit: 3 pikë. Konsumi i energjisë: 5,5 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 40.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi