Серија 165

Пар од ексцентрични приклучоци за единици од серија 165, 166 и 167.

Оди до
165006.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар од ексцентрични приклучоци за единици од серија 165, 166 и 167.

Технички податоци

Главно централно растојание: 105-145 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Пар од ексцентрични приклучоци за единици од серија 165, 166 и 167. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Главно централно растојание: 105-145 mm.
SCIP code
82663c8f-40fc-4360-ba50-16468da85ab2

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi