Серија 165

Единица за директно снабдување на системи за греење, DN 25.

Оди до
165600a2l.png
165600A2L_bol~-~page-1.png
165600A2L_dim~-~page-1.png
165600A2L_app~-~page-1.png
165600A2L_app1~-~page-1.png
165600A2L_app2~-~page-1.png
165600A2L_ins3~-~page-1.png
165600a2l.png
165600A2L_bol~-~page-1.png
165600A2L_dim~-~page-1.png
165600A2L_app~-~page-1.png
165600A2L_app1~-~page-1.png
165600A2L_app2~-~page-1.png
165600A2L_ins3~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единица за директно снабдување на системи за греење, DN 25.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Главно централно растојание: 125 mm

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување од страна на системот Стапка на проток со достапна глава 4 mca Вид на пумпа
3D модели
Текст за опис
Единица за директно снабдување на системи за греење, DN 25. Со изолација. поврзување од страна на системот: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 1,6 m³/h. Вид на пумпа: UPM3S AutoL 25-60.
SCIP code
5cfa197b-a4ae-4214-9225-9174ca442e21

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi