Seritë 165

Njësia e furnizimit të drejtpërdrejtë për sistemet e ngrohjes, DN 25.

Shko te
165600a2l.png
165600A2L_bol~-~page-1.png
165600A2L_dim~-~page-1.png
165600A2L_app~-~page-1.png
165600A2L_app1~-~page-1.png
165600A2L_app2~-~page-1.png
165600A2L_ins3~-~page-1.png
165600a2l.png
165600A2L_bol~-~page-1.png
165600A2L_dim~-~page-1.png
165600A2L_app~-~page-1.png
165600A2L_app1~-~page-1.png
165600A2L_app2~-~page-1.png
165600A2L_ins3~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësia e furnizimit të drejtpërdrejtë për sistemet e ngrohjes, DN 25.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Distanca qendrore kryesore: 125 mm

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja në anën e sistemit Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a. Lloji i pompës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Njësia e furnizimit të drejtpërdrejtë për sistemet e ngrohjes, DN 25. Me izolim. lidhja në anën e sistemit: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 1,6 m³/h. Lloji i pompës: UPM3S Auto L 25-60.
SCIP code
5cfa197b-a4ae-4214-9225-9174ca442e21

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi