Seritë 165

Paketë termostati sigurie për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.

Shko te
792585.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë termostati sigurie për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.

Të dhënat teknike

Klasa e mbrojtjes: IP 65

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Instalim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë termostati sigurie për njësitë e serive 165, 166 dhe 167. Instalim: 55 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 65.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë termostati sigurie për njësitë e serive 165, 166 dhe 167. Instalim: 10 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 65.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi