Seritë 166

Njësia e rregullimit termostatik për sistemet e ngrohjes, DN 25.

Shko te
166600a2l.png
166600A2L_bol~-~page-1.png
166600HE3_dim1~-~page-1.png
166600a2l.png
166600A2L_bol~-~page-1.png
166600HE3_dim1~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësia e rregullimit termostatik për sistemet e ngrohjes, DN 25.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Distanca qendrore kryesore: 125 mm
Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 1,4 m³/h
Lloji i pompës: UPM3S Auto L 25-60

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja në anën e sistemit Lidhja në anën e kaldajës Gama e rregullimit të temperaturës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Njësia e rregullimit termostatik për sistemet e ngrohjes, DN 25. Me izolim. lidhja në anën e sistemit: G 1" (ISO 228-1) F, dalje fundore. lidhja në anën e kaldajës: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–50 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 1,4 m³/h. Lloji i pompës: UPM3S Auto L 25-60.
SCIP code
7a333fee-852e-406b-abf1-023d3b47d538
Modele 3D
Teksti i tenderit
Njësia e rregullimit termostatik për sistemet e ngrohjes, DN 25. Me izolim. lidhja në anën e sistemit: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. lidhja në anën e kaldajës: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 40–70 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 1,4 m³/h. Lloji i pompës: UPM3S Auto L 25-60.
SCIP code
968e0d3c-2da1-480c-a475-2836ae49fb8f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi