Seritë 1520

Rregullator digjital temperature

Shko te
152001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rregullator digjital temperature
Plotësuar me sondë kontakti për fluksin dhe sondë të jashtme.

Të dhënat teknike

Gama e rregullimit të temperaturës: 20–90 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Sinjali i kontrollit: 3 pikë
Klasa e mbrojtjes: IP 40

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator digjital temperature Plotësuar me sondë kontakti për fluksin dhe sondë të jashtme. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Sinjali i kontrollit: 3 pikë. Klasa e mbrojtjes: IP 40.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator digjital temperature Plotësuar me sondë kontakti për fluksin dhe sondë të jashtme. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Sinjali i kontrollit: 3 pikë. Klasa e mbrojtjes: IP 40.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator digjital temperature Plotësuar me sondë kontakti për fluksin dhe sondë të jashtme. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Sinjali i kontrollit: 3 pikë. Klasa e mbrojtjes: IP 40.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi