Серија 1520

Дигитален регулатор за температура

Оди до
152001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Дигитален регулатор за температура
Комплет со контактна сонда за проток и надворешна сонда.

Технички податоци

Температурен опсег за прилагодување: 20–90 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Контролни сигнали: 3 поени
Класа за заштита: IP 40

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Дигитален регулатор за температура Комплет со контактна сонда за проток и надворешна сонда. Температурен опсег за прилагодување: 20–90 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Контролни сигнали: 3 поени. Класа за заштита: IP 40.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Дигитален регулатор за температура Комплет со контактна сонда за проток и надворешна сонда. Температурен опсег за прилагодување: 20–90 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Контролни сигнали: 3 поени. Класа за заштита: IP 40.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Дигитален регулатор за температура Комплет со контактна сонда за проток и надворешна сонда. Температурен опсег за прилагодување: 20–90 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Контролни сигнали: 3 поени. Класа за заштита: IP 40.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi