Seritë 165

Çift elementesh fundore ekscentrike për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.

Shko te
165006.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift elementesh fundore ekscentrike për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.

Të dhënat teknike

Distanca qendrore kryesore: 105-145 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Çift elementesh fundore ekscentrike për njësitë e serive 165, 166 dhe 167. lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Distanca qendrore kryesore: 105-145 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi