Seritë 519

Valvul by-pass diferenciale.

Shko te
519006.png
519006_sez~-~page-1.png
519006.png
519006_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul by-pass diferenciale.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Gama e cilësimit: 1–6 m c.a.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shënim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul by-pass diferenciale. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Gama e cilësimit: 1–6 m c.a..
SCIP code
0c7e5c6e-372b-44c3-b9af-032760e63b11

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator