Серија 519

Бајпас вентил со диференцијален притисок.

Оди до
519006.png
519006_sez~-~page-1.png
519006.png
519006_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Бајпас вентил со диференцијален притисок.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Опсег на поставување: 1–6 m c.a.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Забелешка
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Бајпас вентил со диференцијален притисок. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Опсег на поставување: 1–6 m c.a..
SCIP code
0c7e5c6e-372b-44c3-b9af-032760e63b11

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator