Seritë 166

Valvul përzierëse termostatike.

Shko te
166001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse termostatike.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–50 °C. Kv: 4,1 m³/h.
SCIP code
e0ab7e2c-b957-46cd-a82c-e354915d91df
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 40–70 °C. Kv: 4,1 m³/h.
SCIP code
9521aa7e-e011-4169-9b77-4f2f44592ae8

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi