Серија 166

Термостатски вентил за мешање.

Оди до
166001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски вентил за мешање.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar

Цртежи и спецификации

Број на дел Температурен опсег за прилагодување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 25–50 °C. Kv: 4,1 m³/h.
SCIP code
e0ab7e2c-b957-46cd-a82c-e354915d91df
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 40–70 °C. Kv: 4,1 m³/h.
SCIP code
9521aa7e-e011-4169-9b77-4f2f44592ae8

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi