Серија 166

Термостатска регулациона единица за системи за греење, ДН 25.

Оди до
166600he3.png
166600HE3_dim~-~page-1.png
166600HE3_dim1~-~page-1.png
166600HE3_app~-~page-1.png
166600he3.png
166600HE3_dim~-~page-1.png
166600HE3_dim1~-~page-1.png
166600HE3_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатска регулациона единица за системи за греење, ДН 25.
Десно - лево може да се заменат.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Главно централно растојание: 125 mm

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување од страна на системот поврзување од страна на котелот Температурен опсег за прилагодување
Стапка на проток со достапна глава 4 mca
1,4 m³/h
Вид на пумпа
Para 25-7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатска регулациона единица за системи за греење, ДН 25. Со изолација. Десно - лево може да се заменат. поврзување од страна на системот: G 1" (ISO 228-1) F. поврзување од страна на котелот: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 25–50 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 1,4 m³/h. Вид на пумпа: Para 25-7.
SCIP code
33aae209-17a4-44d6-be1f-b85a2af69821

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi