Seritë 166

Njësia e rregullimit termostatik për sistemet e ngrohjes, DN 25.

Shko te
166600he3.png
166600HE3_dim~-~page-1.png
166600HE3_dim1~-~page-1.png
166600HE3_app~-~page-1.png
166600he3.png
166600HE3_dim~-~page-1.png
166600HE3_dim1~-~page-1.png
166600HE3_app~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësia e rregullimit termostatik për sistemet e ngrohjes, DN 25.
Me kthim djathtas - majtas.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Distanca qendrore kryesore: 125 mm

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja në anën e sistemit Lidhja në anën e kaldajës Gama e rregullimit të temperaturës
Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.
1,4 m³/h
Lloji i pompës
Para 25-7
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësia e rregullimit termostatik për sistemet e ngrohjes, DN 25. Me izolim. Me kthim djathtas - majtas. lidhja në anën e sistemit: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja në anën e kaldajës: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–50 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 1,4 m³/h. Lloji i pompës: Para 25-7.
SCIP code
33aae209-17a4-44d6-be1f-b85a2af69821

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi