Seritë 165

Kllapë montuese prej inoksi për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.

Shko te
165001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kllapë montuese prej inoksi për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kllapë montuese prej inoksi për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi