Серија 165

Држачи од нерѓосувачки челик за единици од серија 165, 166 и 167.

Оди до
165001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Држачи од нерѓосувачки челик за единици од серија 165, 166 и 167.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Држачи од нерѓосувачки челик за единици од серија 165, 166 и 167.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator