Seritë 165

Grykë lidhëse femër me qafë e lëvizshme.

Shko te
165002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grykë lidhëse femër me qafë e lëvizshme.
Me guarnicion.
Për seritë 165, 166 dhe 167.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Grykë lidhëse femër me qafë e lëvizshme. Me guarnicion. Për seritë 165, 166 dhe 167. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi